torsdag den 8. november 2007

Billeder af avatarer

Gruppebillede:













LittleMy Devine:














JBorg Breda:












Asc Enzo:

3 kommentarer:

Sisse Siggaard Jensen sagde ...

Asc Enzo: Overvejelser ved valg af avatardesign

Krop:
Jeg har valgt en ung mand som avatar. Hudfarve, hårfarve, øjnefarve mv., tror jeg ubevidst at jeg har valgt ud fra mig eget udseende. Samtidig er farver lette at vælge og sætte på avataren. Anderledes er det med kroppens form, der er langt mere tidskrævende at tilpasse. Af den grund, har jeg ikke tilpasset min avatars kropsform meget, men valgt en standard night-club kropsform, som jeg synes var ude mærket.

Tøj:
Tøjet er gratis tøj, fundet på en af de mange Freebie øer. Jeg mener ikke selv at jeg hat gjort mig de store overvejelser omkring præcist dette sæt tøj, da jeg har skriftet imellem mange forskellige. Omvendt har jeg fravalgt en masse tøj, og man kan således godt sige at jeg har valgt dette.
Personligt synes jeg et jakkesæt er pænt til finere eller mere formelle lejligheder. Jeg tror at jeg valgte en habit, fordi den på mange måder er formel og derfor god når man skal kontakte fremmede mennesker uopfordret. Habitten er gjort lidt sjovere og mere frisk, ved at være hvis, og ved at der hører hat og cigar med. Dette tror jeg at jeg valgte, fordi jeg samtidig ikke ville virke tør og kedelig. Altså en god kombination af den seriøsitet der ligger i opgaven at interviewe folk i Second Life, og samtidig en mulighed for at udtrykke det unge og friske, som jeg nok gerne selv vil udstråle.

Sisse Siggaard Jensen sagde ...

Avatar-beskrivelse: LittleMy Devin

LittleMy er lav og spinkel, fordi det passer godt til hende navn. Men hun har stadig fået lidt muskler, så hun ikke fremstår som hjælpeløs eller svag.
Hun skulle ligne en ung kvinde, derfor har hun former og stramt moderigtigt tøj på, men hun skulle samtidig fremstå som en, der kan tages seriøst, hvilket også er grunden til, at hun ikke skulle være alt for vulgær.
Jeg ville gerne have givet hendes ansigt flere detaljer, gjort hende mere livagtig, men ny hud osv. koster L$, hvilket jeg ikke har fundet ud, hvordan man tjener endnu.
Det samme kan jeg sige om hende hår, det er med vilje, at hendes hår lang og lysebrunt, da jeg synes, at det, sammen med de højhælede røde sko, giver hende et meget feminint udseende.
Jeg ville ønske, hun havde lidt flere smykker, men heller ikke det, har jeg fundet ud af, hvordan man gør :-)

Sisse Siggaard Jensen sagde ...

Overvejelser omkring avatar-valg
JBorg Breda
Jeg har med vilje valgt at bruge lidt tid på at modificere min avatar. I og med den blev lavet for bl.a. at interviewe folk, så vil jeg gerne bevidst fremstå som nybegynder. Dermed kan det være at interviewpersonen føler sig lidt mere ovenpå, og dermed kan slappe af og koncentrere sig om spørgsmålene og sine egne valg, i stedet for at f.eks. spørge om mine valg vedrørende avatar, eller hvor jeg har fået et bestemt stykke tøj eller lign. Samtidigt vil interviewpersonen heller ikke tænke over hvem jeg kender eller hvordan jeg dømmer ham/hende, og dermed antager jeg at han/hun kan føle sig på hjemmebane.

Jeg har dog valgt at ændre lidt på udseendet, da standardpersonen ’Night Club Male’ var lidt for fest-agtig til at kunne blive betraget som en seriøs studerende. Derfor fik jeg fat i lidt andet tøj, men skinnet er vist det samme. Først efter noget tid opdagede jeg at motivet på avatarens T-shirt kan kategoriseres som pornografisk. Dette var egentlig ikke intentionen, men jeg håber at de fleste af interviewpersonerne heller ikke har lagt mærke til det.

Jeg har med vilje valgt en realistisk figur, altså en uden elfantører og abearme, for at understrege seriøsitet. Hvis jeg skulle lave en avatar til til andre formål end studier, så ville jeg nok vælge noget mere fjollet.